Feest in het Haagse Zuiderstrandtheater: Rise to the Rhythm. Een avond vol dynamiek en extase met Ravels Boléro en Rachmaninovs Symfonische dansen. Onder begeleiding van het Residentie Orkest met de onvolprezen Nicholas Collon als dirigent. Voeg daar een opwindende Rhythm Clash met DJ Isis, jazzdrummer Klaus Kugel en daf-speler Farid Sheek aan toe en het feest is compleet.


Hoe mooi een avond in September kan zijn!

Laat je opzwepen door de kracht en dynamiek van ritme. Geef je over, raak jezelf kwijt. Het geweldige Residentie Orkest legt een prachtig en degelijk tapijt. Rhytm Clash zorgt voor de rest. Dans, groei, hoger, verder, sterker; beat na beat naar een extase waar niets je meer tegenhoudt.

The Rhytm Clash

De percussionist is de held van de Boléro. Voorafgaand aan Ravels en Rachmaninovs dynamische meesterwerken door het Residentie Orkest olv Nicholas Collon is er daarom The Rhythm Clash. Drie unieke ritme-experts gaan daarin met elkaar de strijd aan: componist en daf-speler Farid Sheek met zijn Perzische bezieling, DJ Isis met de dwingende puls van tech house en KLaus Kugel, de swingende Duitse jazzdrummer.

Farid Sheek cr: Publicity Company


Presentator van The Rhythm Clash is theatermaker en muzikante Naomi van der Linden. Onder haar leiding wordt de kracht van ritme niet alleen besproken, maar voel je hem door heel je lijf.

Naomi van der Linden cr: Publicity Company

Ervaar de vrijheid, de verleiding en de trance. Rise to the rhythm met Ravels Boléro op de Masterclassic van het Residentie Orkest

En dat allemaal op zaterdag 21 september in het Zuiderstrandtheater.Wees niet te laat en reserveer nu alvast kaarten via: https://www.residentieorkest.nl/concerten/masterclassics-met-ravels-bolero/Advertentie
Advertentie Daily Classical
Advertentie Daily Classical
Advertentie Daily Classical
Advertentie Daily Classical