Een zinderende musical met een hartverscheurend liefdesverhaal.
De warme zonlicht weerkaatst het beeld van een zonovergoten Italiaanse Piazza rechtstreeks op de Londense première van de Broadway hitmusical “The Light in the Piazza”.
Vanaf 14 juni 20 voorstellingen

Deze nieuwe productie kenmerkt ‘de meest intense en  romantische score sinds West Side Story’ en wordt uitgevoerd door het 40-koppige symfonieorkest van Opera North. Het hartverscheurende liefdesverhaal speelt zich af in Florence in de zomer van 1953 en nodigt ons uit in de wereld van Margaret Johnson en haar dochter Clara. Wanneer ze wandelend de glamour en grandeur van de stad bewondert, blaast een noodlottige windvlaag Clara’s hoed in handen van de lokale dromer Fabrizio Naccarelli. Het is liefde op het eerste gezicht, maar de oogverblindend mooie Clara is niet de vrouw die ze ogenschijnlijk lijkt – en allemaal zullen ze al spoedig een dramatisch geheim onder ogen moeten zien dat al veel te lang in de schaduw wordt bewaard.

Een droomcast

. De cast  met maar liefst viervoudig Grammy-winnaar en Tony-genomineerde Renée Fleming, film- en televisiester Dove Cameron en drievoudig Olivier Award-winnaar Alex Jennings (National Theater, The Crown),  is “The Light in the Piazza” een musical van wereldklasse.

In een reactie zegt Renée Fleming: ‘Ik ben heel blij dat ik deel mag uitmaken van de Londense première van The Light in the Piazza. De score van Adam Guettel is verrukkelijk en reikt verder dan de grenzen van hoe we denken over muziektheater’.

Southbank Centre, Belvedere Road, London SE1 8XX

iNFO AND tICKETS: https://www.southbankcentre.co.uk/whats-on/126992-light-piazza-2019

Renée Fleming ïn the light of the Piazza
Advertentie
Advertentie Daily Classical
Advertentie Daily Classical
Advertentie Daily Classical
Advertentie Daily Classical